Sayın Valimizden Yeni Yıl Ziyaretleri

Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek yeni yıl münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş’la birlikte Fatih Dolmuş durağını ziyaret eden Sayın Valimiz, burada dolmuş şoförleriyle bir süre görüşerek sohbet etti.

Ardından Köprübaşı Polis Merkezi, Akçakale ve Balyemez Polis Uygulama noktaları, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve İkisu 112 Acil Servis İstasyonuna ziyaret gerçekleştiren Sayın Valimiz, 24 saat esasına dayalı çalışan kamu görevlilerimizin yeni yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Sonrasında Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ile birlikte Gümüşhane Devlet Hastanesinde servislerde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret eden Sayın Valimiz geçmiş olsun dilekleriyle beraber yeni yılda sağlıklı bir yaşam sürmeleri temennisinde bulundu.

Hastane ziyaretinin ardından Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevlerini yapan er ve erbaşla yemek programında bir araya gelen ve yeni yıllarını kutlayan Sayın Valimiz, vatani görevini yapan bir askerimizin ailesiyle de telefonda görüşerek yeni yıllarını kutladı.

Daha Sonra Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Sayın Valimiz, Damla Çocuk Evi’ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından programına son verdi.