Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 42 Personel Alacak !

Memur adaylarına müjde. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Adana ili için 42 kişilik memur personel alımı ilanına çıktı. Peki başvuru tarihleri ne zaman?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan büyük atak. Aile Sosyal Destek Programı için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1500 adet personel alımı yapacağı ile ilgili ilanı yayımladı. Bu yayına göre de Adana ili Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğüne 42 adet personel alımı yapılacak.



Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayın Kaya Konu İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan her gün elaman alımı ile ilgili yeni ilanlar yayınlanırken Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’da konu ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Pek çok ilde Aile Destek Programı kapsamında yeni personel alımına ihtiyaç duyduklarını belirten Bakan Fatma Betül Sayan Kaya ASDEP kapsamında 1500 adet personel alımı yapılacağını duyurdu.

Adana ili için yapılacak olan başvuru tarihleri ise 7 Mart ile 22 Mart tarihleri arasında. KPSS puan şartı aranan ilanda 2015 ve 2016 yıllarında yapılmış olan KPSS sınavlarından KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmekte. Ayrıca başvurmak isteyen adayların sosyoloji, psikoloji, sosyal hizmet, çocuk gelişimi, aile ve tüketici bilimleri veya rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümlerinden birinden mezun olmuş olma şartı aranıyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve kamu haklarından yoksun olacak herhangi bir şartı da taşamaması gerekmektedir. Erkek adayların askerliğini yapmış olma şartı aranıyor.
 

memur personel alımı