Ali Kemal Boynukalın, Zafer Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

30 ağustos bim,30 ağustos zafer bayramı,30 ağustos bim kataloğu,30 ağustos turları,30 ağustos bim aktüel,30 ağustos zafer bayramı tatilmi,30 ağustos bim aktüel ürünler 2019,30 ağustos milli piyango,30 ağustos konserleri,30 ağustos resmi tatil midir

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, 30 Ağustos Zafer Bayramının 97'nci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Boynukalın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında, Türk milletinin hürriyet aşkı ve vatan sevgisiyle kazanmış olduğu 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 97. yıl dönümünün  büyük bir gurur ve heyecanla kutlandığını ifade etti. Boynukalın mesajının devamında, milletin bağımsızlığına her şeyden daha fazla önem verdiğinin nişanesi olan 30 Ağustos'ta, kutsal bilinen vatanın savunması için aziz milletin, çok büyük bir destan yazdığını, Malazgirt Savaşı ile Anadolu'nun kapılarını açan ecdadın, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile sonsuza dek Türk yurdu olarak kalacağının tüm dünyaya gösterildiğini kaydetti.

30 ağustos bim