Bakan Elvan Karaman'da Esnaf ve Vatandaşlarla Görüştü

Karaman - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın Karaman ziyaret programı, esnaf ziyaretleri ve bir dizi toplantılarla devam etti.

Karaman - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın Karaman ziyaret programı, esnaf ziyaretleri ve bir dizi toplantılarla devam etti.

Haber sitemizin edindiği bilgiye göre, Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından Bakan Elvan daha sonra İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu. Bakan Elvan, cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşarak bir süre onlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Vali Tapsız’ın eşlik ettiği esnaf ziyaretleri sırasında Karaman Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezini de ziyaret eden Bakan Elvan, tanıtım merkezinde yer alan bölümleri gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Karaman ziyaret programına, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ziyareti ile devam eden Bakan Elvan daha sonra Vali Tapsız, Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, sanayici, işadamları, STK ve siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla geniş kapsamlı bir toplantıya katıldı.

Karaman ve ülke gündeminin değerlendirildiği toplantının ardından Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ilimizden ayrıldı.