BAKAN MURAT KURUM VE LÜTFİ ELVAN KARAMAN'I ZİYARET ETTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere bugün (26 Ocak 2019 Cumartesi) Karaman'a geldi.

Yeni yapılan Küçük Sanayi Kooperatifi’ndeki dükkânların kura çekilişi ve anahtar teslim törenine katılmak için ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, ilk olarak Karaman Valiliği’ni ziyaret ederek il değerlendirme toplantısına katıldı. Buradaki toplantıya; Karaman Valisi Fahri Meral, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışan, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er de eşlik etti.

Valilikteki programın ardından Küçük Sanayi Kooperatifi’nin yaptırdığı dükkânların kura çekimi ve anahtar teslim törenine geçen Bakan Kurum ve Elvan daha sonra da Kazım Karabekir Paşa’nın 71. Ölüm yıldönümü nedeniyle Kazım Karabekir’de düzenlenen anma etkinliğine katıldı.

Son olarak AK Parti İl Başkanlığı ve Karaman Belediyesi’ni ziyaret eden Bakan Murat Kurum ve beraberindekiler, belediye ziyaretinde anı defterini imzaladı.

Belediyeden Vefa Yemeği

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan onuruna Grand Otel’de vefa yemeği verdi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yaptığı selamlama konuşmasında yemeğe katılanlara teşekkür ederek: “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Lütfi Elvan, milletvekilliğinden bakanlığa ve şimdi de Genel Başkan Yardımcılığına kadar başarıyla yürüttüğü tüm görevlerde Karaman’ı hiçbir zaman unutmamış, elinden gelen tüm imkânları ilimiz için seferber ederek Karamanımızın gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Kendisine Karaman için yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

murat kurum