Başbakan Binali Yıldırım, Karaman'da hitap etti

Karaman Başbakan Binali Yıldırım'ı misafir etti. Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan referandumu öncesi Karaman'a gelerek vatandaşlara hitap etti.

Karaman Başbakan Binali Yıldırım'ı misafir etti. Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan referandumu öncesi Karaman’a gelerek vatandaşlara hitap etti.

Karaman haber sitemizin edindiği bilgilere göre, Başbakan Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü ile birlikte ilimize gelerek Karaman halkı ile buluştu. 15 Temmuz Aktekke Kent Meydanı’nda düzenlenen mitinge onbinlerce vatandaş katıldı.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’da, “Baba ocağına selam olsun” diyerek sözlerine başladı. Aktekke Meydanı’nın gönül meydanı olduğunu söyleyen Lütfi Elvan: "Karaman'ın kahraman halkı, 15 Temmuz hain girişimin karşısında cesurca duran Karaman'ın cesur insanları. 16 Nisan da gücümüzü göstermeye var mısınız?" diyerek meydandaki vatandaşlardan Evet sözü aldı.

Daha sonra büyük bir coşkuyla platforma gelen Başbakan Binali Yıldırım 15 Temmuz Aktekke Kent Meydanı’nda vatandaşlara hitap etti. "Karaman; Türkçemizin Başkenti, Yunus Emre’nin şehri Mevla’nın şehri sizlerle gurur duyuyoruz. Şarkın komutanı Kazım Karabekir'in toprağı hepinize selam olsun." diyerek sözlerine başlayan Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması kalabalığın sık sık sloganlarıyla kesildi. 16 Nisan’da er meydanını namertlere bırakmamaya var mısınız diyen Başbakan Yıldırım, coşkulu kalabalığın yüksek sesle EVET demesi üzerine "Karaman bu işi bitirmiş" dedi.

karaman 16 nisan