BAŞKAN ADAYINDAN ŞOFÖRLERE BÜYÜK PROJE

Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol, Karaman'da kamyoncu ve Tırlar başta olmak üzere şoförlere yönelik

BAŞKAN ADAYINDAN ŞOFÖRLERE BÜYÜK PROJE

Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol, Karaman’da kamyoncu ve Tırlar başta olmak üzere şoförlere yönelik konaklayabilecekleri, yemek yeyip istirahat edecekleri bir tesis projesi ile dikkatleri üzerine çekti.

PROJESİNİ HAZIRLADI

783 seçmeni bulunan ve yarın yapılacak olan Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odasında yeni Başkanını belirleyecek olan Karaman şoför camiasının da beğenisini kazanacak olan proje, Başkan Adayı Ali Irılmazkol’dan geldi.

TIRCI VE KAMYONCU, ARACINDA DEĞİL ODASINDA SABAHLAYACAK

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Galericiler Sitesi civarında yer alan 25 bin m2’lik alanda kurulması planlanan ve içerisinde Otel, Dükkan, Restaurant gibi sosyal hizmetleri bünyesinde barındıran proje için Şoförler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol;

“Karaman’da şoförlerimizin de sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için güzel bir proje hazırladık. İnşalah seçimlerle birlikte Oda Yönetimine seçilir isek, projelerimizi bir bir yerine koyacak ve hizmete dökeceğiz. 

Birlik içinde tüm sıkıntıların çözümüne yönelik çalışmalarımız aynı heyecan ve özveri ile olacak.

Yine Bu projemiz ile Karaman’ımıza gelen kamyoncu ve Tırcılarımız şoför koltuklarında değil artık odalarında dinlenme imkanı bulabilecek. Yarınki yapılacak Oda Başkanlığı seçimlerine güçlü yönetim kadromuz ile birlik ve beraberlik içerisinde gireceğiz. Başkanlık için yarışan diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar diler, seçimlerin Karamanımız ve Şoför camiası adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

OY PUSULASI TURUNCU     

Aynı zamanda KarKoop Öğrenci Servisleri, Turizm ve Taşımacılık Okul Servisleri ve Turizm Hizmetleri Kooperatif Başkanlığını da yürüten Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol için Pazar günü yapılacak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçimlerinde oy pusulası da turuncu olarak belirlendi. Irılmazkol’a destek vermek isteyen üyeler turuncu renkli oy pusulasını işaretleyecek.

ALİ IRILMAZKOL VE YÖNETİM KURULU     
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol Yönetim Kurulunu da açıkladı. Buna göre Irımazkol’un Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu;
ALİ IRILMAZKOL - KarKoop Başkanı
MAHMUT GURUM - 4-5 Nolu Kooperatif Başkanı
MESUT OZKAVAK - Otogar Taksi Duragı
MUSTAFA KÜÇÜK - 2 Nolu Kooperatif Başkanı
RECEP ÖZSOY - 3 Nolu Kooperatif Başkanı
FAHRETTİN DENKTAŞ - 1-6 Nolu Kooperatif Üyesi
KAMİL GÜL - Birlik Nakliyat
RAMAZAN SAMİ COŞKUN - C Plaka Esnafı
OSMAN KABAKÇI - C plaka Esnafı
MÜMİN SOLMAZ - Pazarcı Esnafı