BAŞKAN ÇALIŞKAN CANINI TEHLİKEYE ATTI

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bugün suni gölette boğulmak üzere olan bir genci

BAŞKAN ÇALIŞKAN CANINI TEHLİKEYE ATTI
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bugün suni gölette boğulmak üzere olan bir genci gözünü kırpmadan suya atlayarak hayatını kurtardı.
Alınan bilgilere göre bugün öğle saatlerinde Türk Dünyası Kültür Parkı sahasında bulunan büyük havuz içinde arkadaşları ile birlikte serinlemek için suya giren Davut Şimşek, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Bu sırada tesadüfen Park alanında incelemelerde bulunan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bağrışmalar üzerine baktıkları havuz içinde gencin çırpınışlarını fark etti. Üzerindeki kıyafetleri çıkartarak gözünü kırpmadan suya atlayan Başkan Çalışkan, boğulmakta olan Şimşek’i sudan çıkarmayı başardı. 
Bu sırada olay yerine kısa sürede gelen sağlık görevlileri havuzdan çıkarılan gence ilk müdahalede bulundu. Yapılan müdahale sonucu hayata tutunan genç ambulansa alınarak Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Başkan Çalışkan, telaşlı bekleyişin ardından gencin hayata dönmesi ile büyük bir mutluluk yaşarken, Çalışkan’ın bu davranışı büyük bir takdir gördü.