DAVA AÇIP TAKİPÇİSİ OLDUK...

HÜSEYİN MUTLU; " İL MÜDÜRLERİ KARAMAN'DA YAŞAMALI"

Avukat Hüseyin Mutlu bir özel  televizyon kanalında Konya- Karaman denmesi üzerine dava açıp kazandıklarını bu tür olayların takipçisi olacaklarını ve hukuki hakların sonuna kadar kullanacağını belirtti. İşte o açıklama;
"23.07.2019 tarihli Star TV Medya Hizmetleri A.Ş.’nin akşam ana haberlerinde ilimizin 1989 yılından itibaren cennet ülkemizin 70. İli olmasına rağmen ilçe olarak sunumu üzerine tarafımızca düzeltme ve cevap ihtarnamesi (Tekzip) 27.07.2019 tarihinde noter aracılığıyla gönderilmiş olup; verilen süre içerisinde Karaman halkından özür dilenmemesi ve düzeltme yayınlanmaması üzerine yargı yoluna başvurulmuştur. ( Kadim şehrimize yapılan benzer sunumlar bizce hakaret niteliğinde olup, tekrarlarının yaşanmaması için hukuki haklar sonuna kadar ivedi bir şekilde kullanılacaktır)

Karaman'ımız 30 yıldır İl olup bu güzide şehir de İl Müdürlüğü ve üst düzey kamu görevlisi şerefine hasıl olanlar da bu şehir de yaşamalıdır. 
Karaman İlimizde başta İl Müdürü ve üst düzey kamu görevlisi olup; Konya ilinde ikamet edilmesi günlük olarak geliş ve gidiş yapılması kamu hizmetini sekteye uğratmaktadır. Daha ivedi hizmet, yol yorgunluğunun hissedilmemesi ve somut olaylara ivedi müdahaleler için bu olgu bence elzemdir." Dedi.