Defacto Elbise İle Spor Giyinin

​​​​​​​Elbise yaz kış bayanların özel olarak giydikleri kıyafetleridir. Normalde bayanlar son zamanlarda elbiseyi pek giymez iken bazı firmaların çıkardığı oldukça spor kreasyonlarla artık elbise yeni dönem modalarının da vazgeçilmezi olmuştur.

Elbise yaz kış bayanların özel olarak giydikleri kıyafetleridir. Normalde bayanlar son zamanlarda elbiseyi pek giymez iken bazı firmaların çıkardığı oldukça spor kreasyonlarla artık elbise yeni dönem modalarının da vazgeçilmezi olmuştur.

Eskiden elbiseler kat kat kumaştan yapılırmış ve giyilmesi oldukça zor kıyafetler imiş. Ama artık çok kullanışlı olarak tasarlanmaktadırlar. Elbisenin rahatlığına alışanlar pantolon özellikle de kot pantolon giymek istemeyeceklerdir.

Bu konuda çok düşünen ve rahat modeller tasarlamaya çalışan firmalar ellerinden geldiğince gençlere yönelik de ürünler tasarlayarak piyasaya sürmek üzere hazırlıklar yapmaktadırlar. Defacto elbise de bu rahat, spor ama şık modelleri bulma yolunda önemli adımlar atan bir firmadır.

Defacto markasının elbise modellerine baktığımızda elbise olarak gerçekten şık olan modelleri sergilediklerini görmekteyiz. Bu modellerin çoğunun gençlik için tasarlandığını görmekteyiz.

Elbiseler öncelikle yazlık ve kışlık olarak ayılmıştır. Kışlık elbiselerde çok fazla çeşit olmaması normaldir. Uzun botun üzerinde elbisenin güzel görünmemesi sebebiyle çok fazla tercih edilmediğini düşünebiliriz.

Bunun dışında özellikle yaz sezonunda çok fazla elbise modeli piyasaya çıkmakta ve satışı da çok sayıda yapılmaktadır. Yapılan tasarımlarda kumaş olarak hafif ve kaliteli kumaşları tercih etmektedir. Böylece hafif ve gösterişli modeller elbisenin giyilme oranını arttırmaktadır.

Defacto Elbise Modelleri

Elbise tek başına sevdiğimiz gibi farklı kombinlerle de kullanmaya çalıştığımız elbiselerin çok fazla çeşidi vardır. Bunlardan birkaçı: kollu elbie, kısa kollu elbise, kolsuz elbise, v yaka aelbise, prensese elbise, halter yaka elbise, balık model elbise, balon elbise, straplez elbise, askılı elbisei düşük bel elbise,  gibi daha pek çok model sayılabilmektedir.

Elbise modellerini incelediğimizde Defacto Elbise oldukça farklı çizgilerle hazırlanmış ve satışa sunulmuştur.  Elbise modelleri klasik olarak nitelendirilebildiği gibi oldukça fazla yazlık modellerinin olduğu da düşünülebilir.  Kışlık elbise modeli çok fazla olmayan Decfacto bu konuda model olarak kendini geliştirmektedir. Fiyat olarak da oldukça uygun olmasının vermiş olduğu rahatlıkla istediği alışverişi yapmaktadırlar. 

Yeni dönem modellere baktığımızda firmalar uzun süre aynı modelle üzerinde sadece çok tutulan modeller üzerinde çalışmaktadırlar. Bu konuda yeni dönem denildiğinde mutlaka yeni modellerin de olması beklenir.

Bu sebeple her marka yeni döneme yeni kreasyonlarla girilmektedir. Oluşturulan modeller üzerinden yeni dönem üretiminde nelerin kullanılacağı önce mankenler üzerinde denenir ve defilesi yapılır.

Yapılan defile sonrası modellerin üzerinde en güzel duranların ve seyirciden geçer not alan modeller belirlenip bu modeller üzerinden yeni dönem üretimi yapılmak üzere üretim tesislerine modellerin çizimleri gönderilmekte ve mankenler üzerinde yapılan birçok deneme ve kumaş denemesinin ardından üretim tesisinden son yılın en gözde modelleri çıkış yapmaktadır.

Fabrikadan çıkışı yapılan yeni model elbiseler yavaş yavaş satış reyonlarına girmeye başlamıştır. Reyonlarda satışa sunulan elbiseler artık satılacak ve o sezonun sonunda rapora elbise ile ilgili fikirler ve satış rakamları yansıyacaktır. Bir sonraki yılın değerlendirmesinde ve üretiminde yerini alıp almayacağı konuşulup karar verilir.

Defacto Elbise Fiyatları

Elbiseler oldukça farklı modeller ve bu modellere bağlı olarak da fiyatlar değişmektedir. Defacto elbise fiyatları oldukça uygun fiyatlarla da karşımıza çıkmaktadır. 

Elbisenin fiyatını belirleyen temel unsur o elbisenin yapımında kullanılan kumaşın renk, desen ve kalite olarak değerlendirilip bu şekilde fiyatı belirlenerek üzerine etiketlenir.

Bu şekilde oldukça hassas ürünlerle bu yazı da oldukça renkli ve cıvıl cıvıl geçirmeleri beklenmektedir.

Rengarenk modellerle gençlere hitap eden marka uzunca süre aynı tür modeller üzerinde ve çok satışı yapılan ürünlerle karşımıza çıkmaktadır. Fiyatlar oldukça uygun olup bu konuda mümkün olduğunca Kaliteyi ucuza satmak felsefesiyle hareket ederek yeni döneme hazırlıkları devam etmektedir. Yeni dönem ürünler ve yeni fiyatlarla yaza merhaba diyoruz. Bu ürünlerin raflardaki yerlerini almalarından sonraki ilk hafta ürünlerin tutup tutmadığını gösterecektir.

Çok tutan ürünlerin üretimine devam edilecektir.