Emlak Konut'un Rekor Cirosu

Emlak Konut tarafından başlatılan programda kurum 1 ayda rekor ciro elde etti. Detaylar haberimizde.

1 Şubat’ta Emlak Konut tarafından başlatılan ‘’ Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’’ programında kurum 1 ayda toplam 2 milyar 600 milyon aylık ciro elde etti.
 

‘’Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’’ Kampanyası

Emlak Konut 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ülkede satış konusunda hareketlilik yaratmak adına farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Bu projelerden birisi de ‘’Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’’ kampanyası. Yapılan açıklamalara göre bu proje ile ülkemizde 1 ayda tam 2 milyon 300 konut satışı gerçekleşti. Bu satışlardan da 2 milyar 600 milyonluk bir ciro elde edlidi.1 ile 31 Ağustos arasında gerçekleşen ‘’ TÜFE’li satış kampanyasında toplamda 2 bin 405 konut satılmıştı. Bu satışlardan yaklaşık 2 milyon liira ciro elde etmeyi başaran Emlak Konut yeni kampanya ile bu rakamı geçti.
 

1 Ayda Geçen Yılın 5 Aylık Emlak Satışı Gerçekleşti

’Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’’ kampanyası ile Emlak konut 1 ayda 2 bin 300 konut satıldı. Geçen yıl şubat ayında 424, mart ayında 444, nisan ayında 451 ve mayıs ayında 552 adet konut satışı gerçekleşmişti. 5 ayda toplam 2 bin 203 adet konut satışı gerçekleşti. Emlak konut geçen yıl 5 ayda yaptığı konut satışını bu yıl ‘’Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’’ kampanyası ile sadece 1 ayda gerçekleştirdi.

emlak konut