Eskişehir'de İki Vergi Memuru Şüpheli Şekilde Öldü !

Eskişehir'de icra memurları olarak görev yapan iki kişi hayatını kaybetti. Şüpheli olarak görülen ölümler üzerine araştırmalar yapıldı. Çıkan otopsi raporu ölüm sebebini belirledi.

Eskişehir’de icra memurları olarak görev yapan iki kişi hayatını kaybetti. Şüpheli olarak görülen ölümler üzerine araştırmalar yapıldı. Çıkan otopsi raporu ölüm sebebini belirledi.

Aynı Sebepten İki Ölüm

Eskişehir vergi dairesinde memurluk yapan Ömer Çiçek 1 çocuk babasıydı. 62 yaşında olan ve yalnız yaşayan Çiçek, işe gitmeyince çevresinde şüphe uyandırdı. Yakınları merak ettiler ve evine gittiler. Kapıyı açan olmayınca, kapıyı çilingirle açtıran yakınları kötü bir manzara ile karşı karşıya kaldılar. Ömer çiçek evinde ölü olarak bulundu. Arkadaşı olan Mehmet Uzun da 57 yaşında evli ve 3 çocuk babasıydı. Kendi evinde rahatsızlanınca ailesi Mehmet Uzun’u Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ve kaldırıldığı hastane de can verdi. Ölümler şüpheli bulundu. Bunun üzerine Uzun ve Çiçek’in cenazeleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.



Sahte İçki İddiası!

Vergi dairesi
memurlarının, yapılan otopsi sonucunda metin alkol zehirlenmesinden hayatlarını yitirdikleri belirlendi. Polisler Mehmet uzun ve Ömer Çiçek’in evlerinde bulunan ve içtikleri alkolleri kontrol etmek amacıyla numuneler aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda o gün içtikleri içkiden zehirlenerek öldükleri belirlendi. Polisler sahte içki sattığı iddiası üzerine Kırmızıtoprak Mahallesi’nde çay ocağı işleten 53 yaşındaki Y.A’yı gözaltına aldılar. Polisler yapılan araştırmaların devam ettirildiği üzerine bilgi verdi. Ömer Çiçek’in cenazeleri 9 Mart 17 Perşembe günü kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığında toprağa verildi. Mehmet Uzun’unda bugün toprağa verileceği biliniyor.

eskişehir vergi memurları