Et ve Süt Kurumu Personel Alacak! Bazı Pozisyonlarda KPSS Şartı Yok!

Et ve Süt Kurumu (ESK) bünyesinde çalıştırılmak üzere daimi personel alımı ile ilgili detaylar netleşti. Detaylar haberimizde.

Et ve Süt Kurumu (ESK) bünyesinde çalıştırılmak üzere daimi personel alımı ile ilgili detaylar netleşti. Toplamda 32 kişinin istihdam edileceği Et ve Süt Kurumu işe alımları için  personel kadrolarından bazıları için KPSS şartı aranmayacak.

Kadro ilanı İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından yayınlandı.

Daha önceden açıklandığı üzere devamlı istihdam edilecek personel alımlarına başlayan Et ve Süt Kurumu, toplam personel sayısının 32 olacağını açıkladı. Bu k alımlar için açıkta bulunan 23 kişilik kadro için KPSS şartı aranmazken, kalan 9 kişilik pozisyon için KPSS’den 60  almış olmak şartı getirildi. İşe alınan personelin tümü daimi işçi statüsüne sahip olacak. İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre ise alınacak kamu personelleri Et ve Süt Kurumu’nun farklı şehirlerde bulunan et kombinası müdürlüklerinde istihdam edilecek.



Başvurular Başladı 
Daimi işçi statüsünde istihdam edilmek üzere Et ve Süt Kurumu tarafından ilan edilen kadrolar için başvurular bugün itibarıyla başladı. Farklı pozisyonlar için açıklanan kadrolar için başvurular 16 Mart 2017 tarihine kadar sürecek.

Kadro Detayları Şöyle 

Sürekli olarak çalıştırılmak üzere 32 daimi işçi alımı için açıklanan kadronun detayları da belli oldu. Hangi pozisyon için kaç kamu personelinin istihdam edileceği bilgisi ise şöyle;

23 kasap
1 bilgisayar bakım onarım sorumlusu 
1 sıhhi tesisatçı 
3 soğutma sistemi operatörü 
2 aşçı 
2 garson 

Olmak üzere toplamda 32 kişi işe alınacak. Detayları belirtilen iş ilanında İlköğretim mezunları ile lise ve dengi okullardan mezun olanlar belirtilen kadrolar için başvuruda bulunabilecek.

et ve süt kurumu