Hukuk Mezunu Olmak Hayal Olmaktan Çıkıyor!

​​​​​​​Türkiye'deki eşit ağırlık öğrencilerinin en büyük hayalleri arasında yer alıyor hukuk okumak. Ancak çoğu öğrenci YGS sınavlarından istediği puanı alamıyor ve bu yüzden de hayallerini ertelemek zorunda kalıyor.

Türkiye’deki eşit ağırlık öğrencilerinin en büyük hayalleri arasında yer alıyor hukuk okumak. Ancak çoğu öğrenci YGS sınavlarından istediği puanı alamıyor ve bu yüzden de hayallerini ertelemek zorunda kalıyor.

Hukuk mezunu olmak isteyen öğrencilerin imdadına ise Adalet Meslek Yüksekokulu’nda öğrenci olmak ardından da dikey geçiş sınavı ile 2 yıllık eğitimlerini 4 yıla tamamlamak yetişiyor.

Lakin Adalet dikey geçiş sınavlarının zorlayıcı olması; öğrencilerin bu zorlu yarışta kendilerini mutsuz hissetmesine neden oluyor.

ADALET DİKEY GEÇİŞ sınavını geçemeyen öğrenciler ise özel üniversitelere başvurmak zorunda kalıyor. Lakin ülkemizde özel üniversitede adalet lisans tamamlama harçları ise oldukça yüksek rakamlarda seyrediyor. Bu yüzden de maalesef ki çoğu adalet mezunu hayallerinden vazgeçiyor.

Uluslararası Travnik Üniversitesi ile hayalleriniz gerçeğe dönüşsün!

Türkiye’de bulunan herhangi bir Adalet Meslek Yüksekokulu ‘nda eğitim aldıysanız ve kariyerinize hukuk mezunu bir avukat, hakim ya da savcı olarak devam etmeyi düşlüyorsanız;  Travnik üniversitesinde ADALET DİKEY GEÇİŞ imkanını değerlendirebilir; hiçbir sınava girmek zorunda kalmadan üniversite eğitiminizi tamamlayabilirsiniz.

Dünyanın en saygın üniversiteleri arasında bulunan Travnik Üniversitesi; Türkiye’deki öğrencilere de üniversite eğitimini sürdürme ve tamamlama hakkı tanıyor. Üstelik Türkçe destekli eğitim vererek, Türk öğrencilere kolaylık sunuyor.

Üstelik ADALET DİKEY GEÇİŞ hakkı kazanabilmeniz için sadece ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU mezunu olmanız da gerekmiyor.

Adalet Meslek Yüksekokulu mezunlarının yanı sıra Kamu yönetimi, Polis Meslek Yüksekokulu, Polis Akademisi mezunları da eğitim alabiliyor.

Uluslararası Travnik Üniversitesi’nde eğitim alarak, başarılı bir kariyere ilk adımı atabilir, aynı zamanda doğal ve tarihi güzellikleri ile ünlü olan Bosna Hersek’te keyifli bir öğrencilik yaşantısı sürdürebilirsiniz.

 Üstelik Travnik Üniversitesi’nde eğitim almanın maliyetleri de oldukça düşük. Yıllık 2000 Euro’luk bir ödeme ile dünyanın en saygın üniversitelerinden birinden mezun olma şansını yakalayabilirsiniz.

ADALET DİKEY GEÇİŞ imkanından AÖF Adalet mezunlarının da yararlanabilme hakkı bulunuyor. 2 yıllık eğitiminizi 4 yıla tamamlayabilmek istiyorsanız; kesinlikle bu fırsatı değerlendirmenizi öneriyoruz.

Travnik Üniversitesi’nde alınan eğitim YÖK DENKLİĞİ de bulunuyor. Yani Bosna Hersek’te eğitiminizi tamamladıktan sonra ülkemizde bulunan saygın kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarında da dilediğiniz gibi çalışabiliyorsunuz. YÖK DENKLİĞİ bulunan ADALET DİKEY GEÇİŞ hakkı tanıyan üniversite size dünyanın farklı bölgelerinde de mesleğinizi devam ettirebilmenin kapılarını aralıyor.

Uluslar arası Travnik Üniversitesi’nde ADALET DİKEY GEÇİŞ imkanını değerlendirebilmeniz için yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti veren firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Bosna Hersek Uluslar arası Travnik Üniversitesi’nin bu cazip imkanından yararlanmak için başvuru şartlarını, vize işlemlerini ya da konaklama ihtiyacınızı nasıl gidereceğinizi merak ediyorsanız; bu konuda bizden destek alabilirsiniz.

Euro Star Yurtdışı Eğitim Danışmanlık firması olarak, üstün rehberlik hizmetimiz ile öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Sınavsız ADALET DİKEY GEÇİŞ şansını değerlendirmek için geç kalmayın!