Kadir Gecesi Mesajları 2017, sevdiklerimiz mutlu ve huzurlu olsun

Bu gün akşamı Kadir Gecesi olan güzel bir gün. Bu gün duaların kabul olduğu, günahların affedildiği huzurlu ve mutlu bir gün. Güzel mesajlar ile sevdiklerinizin Kadir Gecesini tebrik edebilir her daim onların yanın olduğunuzu hissettirebilirsiniz. En güzel kadir gecesi mesajları haberimizde.

Gecesi hayır olan güzel bir günde dualarımızın kabul olması temennisiyle Kandiliniz mübarek olsun. Kadir gecesi mesajları 2017.

Kadir Gecesi Mesajları

Mübarek Kadir Gecenizi tebrik eder hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

Geceniz mübarek, dualarınız kabul, yarınlarınız aydın olsun.

Gününüz aydın, Kadir geceniz mübarek olsun.

Sağlık, sıhhat ve afiyet ile kandiliniz mübarek olsun.

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller temennisiyle.

Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle, Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun. Hayırlı geceler.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e! Hayırlı kandiller.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Yarınlarda mutlu olmanız temennisiyle Kadir Geceniz mübarek, geceniz ve sabahınız hayır olsun.

İslam alemi için hayırlara vesile olması temennisiyle kandiliniz mübarek yarınlarınız aydın olsun.

Hayırlı geceler, hayırlı kandiller.

Rabbim, daima yolunda yürüyen, şükrünü eda eden kullarından eylesin. Kadir geceniz mübarek olsun.

Mübarek Kadir Gecenizi tebrik eder, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek sabahınız hayır olsun.

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle. Kandilinizi tebrik ederim.

Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, ışığın gölgeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı bu güzel gecede nice kandiller temennisiyle.

En güzel kadir gecesi mesajları