KARAMAN'DA YARDIMA MUHTAÇ BİR AİLEYE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YARDIM ELİ UZANDI

Karaman merkezde ikamet eden Yaren Demir, özel ihtiyaçlı eşi Recep Demir, 9 yaşındaki doğuştan şeker hastası oğlu Mustafa ve 7 yaşındaki göz kulak rahatsızlığı olan Kadir Mertcan ile yardım bekliyordu.

Yaren Demir, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın Karaman ziyaretinde korumalarına durumunu ileten bir mektup verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız, vatandaşımızın bu yoğun gündemine rağmen sessiz kalmayıp bizzat arayarak karşılık verdi. Devletimize ihtiyacı olan, darda olan vatandaşlarımızın yanında olduğunu bizzat göstermiş olması CUMHUR'un BAŞKANLIĞI görevini ne kadar hak ettiğinin bir göstergesidir.

Hem Afrin'de hem tüm platformlarda devletimizin bölünmez bütünlüğü, vatanımız ve milletimizin geleceği için tüm gücüyle ulusal ve uluslararası alanlarda mücadelesini sürdüren, askerlerimize mevcut sefer durumumuzda başkomutanlık yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Demir ailesi bu ilgisinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Hastamızın gerekli tetkik ve muayeneleri üst merkezlerdeki tedavilerine zemin oluşturmak üzere Milletvekilimiz Dr. Recep Şeker'in de bizzat iştiraki ve ilgilenmesiyle Karaman Devlet Hastanesinde yapılmıştır.