Karaman'ın Sorunlarıyla Yakından İlgileniyor

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmayı sosyal medyada yayınladı. 

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmayı sosyal medyada yayınladı. 

"İnsan sağlığı için koruyucu teşhis, tedavi ve rehabilite edici hizmetlerde çalışanlar" ifadesiyle bir kısım sağlık personeline altmış gün fiilî hizmet veren AKP; teklifte "İnsan sağlığı için çalışanlar" ibaresiyle, uzmanlığı hayvan hastalıkları ve yetiştiriciliği olan veteriner hekim, veteriner sağlık teknisyeni ve teknikerlerini kapsam dışında bıraktı. Oysaki bu meslek mensuplarının konusu hayvan hastalıkları ve yetiştiriciliği olsa da esas hizmet alanı insan sağlıdır. Zoonoz yani hayvandan insana geçen hastalıklarla mücadele ve en değerli insan gıdası olan hayvansal gıdanın temini aşamasında görev alan ve mesleki risk taşıyan bu meslek mensuplarını insan sağlığı için çalışmadıkları savıyla kapsam dışında bırakmak haksızlık değil midir? ifadelerini kullanan CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver konuşmalarında çoğunluk tarafından dikkat çekti. 

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver Karaman'da yaşanan sorunlar ile yakından ilgilenmeye devam ediyor.