KARAMAN'DAN NUR YERLİTAŞ'A TEPKİ

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan videosunda şehitler hakkında çirkin ifadeler dile getiren Nur Yerlitaş'a bir tepkide Karaman'dan geldi.

KARAMAN’DAN NUR YERLİTAŞ’A TEPKİ

“ADI NUR KENDİSİ NURSUZ”

Karaman Adalet Sarayına gelen bir grup Nur Yerlitaş hakkında savcılığa şikayette bulunurken, grup adına açıklama yapan İş Adamı Faruk Uflaz ;

“22/11/2017 tarihinde sosyal medyada yayınlanan Nur Yerlitaş’a ait instagram hesabında yayınladığı canlı yayında “ ne yapayım Allah Allah şehitler,mehitler, yeter” diyerek şehitlere hakaret ettiği açıkça görülmektedir.

Adı Nur kendisi nursuz soy adı yerli. Fakat yapmış olduğu hareket milli değerlerimize uymayan bu şahsın şunu çok iyi bilmesi gerekmektedir. Bu milletin evlatları bedel ödeyerek vatanımıza sahip çıkıyor. Türk milletinden para kazanacaksın sonrada benim askerime polisime hakaret edeceksin. Buna hiç bir vatan evladı müsaade etmez ve hakkını hukuk çerçevesinde arar hesabını sorar.

Bugün burada bütün siyasi partilerden arkadaşlarımız var. 15 temmuzda vatan hainleri için nasıl bir araya gelip tek bir yumruk oldu isek bu tür hassas konular dada aynı şekilde birlik olmamız ve tepkimizi ortaya koymamız gerekmektedir.

Ülkemizin dört tarafı hainler ile çevrilmiş vaziyette iken motivasyonları üst düzeyde olması gereken, ülkeleri uğruna ağır koşullar altında kendi canları hiçe sayarak mücadele eden askerlerimize ve polislerimize hakaret edilmesi veya küçük görülmesi motivasyonlarını etkilemiştir. Tüm dünyanın izleye bileceği açık bir ortamda şehitlerimize hakaret eden Nur Yerlitaş’tan davacı ve şikâyetçiyim.” Dedi.