ŞEHİT ÜNLÜ'NÜN İNTİKAMI ALINDI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Şükrü Ünlü'nün intikamı alındı.


AFRİN ŞEHİR MERKEZİNDE 200 KOMANDO;
“BU ZAFER, KARAMANLI ŞEHİDİMİZ ŞÜKRÜ ÜNLÜ’YE DE ARMAĞAN OLSUN”

    Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin merkezini tümüyle ele geçirmesinin ardından, Mehmetçik, ilçe merkezinde komando andı okudu. TSK ve ÖSO Afrin ilçe merkezini tümüyle ele geçirdi.
    Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Şükrü Ünlü'nün intikamı alındı.
    MEHMETÇİK'TEN AFRİN'DE 'KOMANDO ANDI'
    Afrin’de şehit olan Binbaşı Mithat Dunca ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Şükrü Ünlü’yü anan 200 komando “İntikamlarını aldık” diyerek ailelerine de mesaj gönderdi.
    Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin merkezini tümüyle ele geçirmesinin ardından, Mehmetçik, ilçe merkezinde komando andı okudu. Marşın sonunda   şehit düşen Binbaşı Mithat Unca'nın eşi ve ailesi ile Şehit Uzman Çavuş Şükrü Ünlü’nün ailesine mesaj gönderen komandolar, 'Mithat Komutanımız ve Şükrü Ünlü Uzman Çavuşumuzun intikamı yerde kalmadı' dedi.
    ŞEHİT ÜNLÜ’NÜN İNTİKAMI ALINDI
    Bölgede, kontrolün sağlanmasının ardından, güvenlik faaliyetleri başlarken, Mehmetçik, ilçe merkezinde komando andı okudu. Andın ardından kısa bir konuşma yapan tim komutanı, şunları söyledi:
    "Bu zafer öncelikli olarak Çanakkale şehitleri, ardından bu harekatta şehit olmuş 46 personelimize ve ÖSO'dan şehit olmuş personelimize, özelinde Şükrü Ünlü uzman çavuşumuza, Mithat Dunca binbaşıya armağan olsun. Mithat Dunca eşi Lütfiye Hanım, kardeşleri Mustafa ve Metin, Mithat'ın intikamı yerde kalmadı, intikamını aldık. Lütfiye Hanım sen rahat et, burada 200 kardeşin var, saygılar."dedi.
    ERMENEK’DE 5 BİN KİŞİ UĞURLAMIŞTI
    Siirt 3'üncü Komando Tugayı'nda görevli 8 yıllık Uzman Çavuş Şükrü Ünlü, geçici görevle gitti Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Suriye'nin Afrin kırsalında şehit olmuştu.
Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Kazancı Beldesi'nde düzenlenen cenaze törenine Bakan Elvan’da katılmış ve 5 bin insan Ünlü’yü son yolculuğuna uğurlamıştı.


 

Afrin