SEKTÖRÜN SORUNLARI VE PROJELERİNİ AÇIKLADI

 KARAMAN Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol, meslek üyelerini birlik ve beraberlik çatısı altında bir arada buluşturdu.

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKAN ADAYINDAN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
    KARAMAN Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol, meslek üyelerini birlik ve beraberlik çatısı altında bir arada buluşturdu.
    25 Şubat 2018 tarihinde Olağan Genel Kurula hazırlanan Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odasında Başkan adayları da çalışmalarını yoğunlaştırdı.
    IRILMAZKOL’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
    Aynı zamanda  Karaman’da KarKoop adı altında Öğrenci Servisleri, Turizm ve Taşımacılık Kooperatif Başkanlığını da yürüten Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol tüm şoför camiasını tek çatı altında topladı.
    Geçtiğimiz günlerde kentin nezih salonlarından Kale içinde Karaman’ın geleneksel lezzeti Arabaş-ı Gecesi organize eden Başkan Adayı Irılmazkol, meslektaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek sektördeki sorunları ve bazı projelerini açıkladı.
    Mevcut Başkan Mehmet Yılmaz’ın da katıldığı gözlenen geceye yoğun bir katılımın olması dikkat çekti.
    SEKTÖRÜN SORUNLARI VE PROJELERİNİ AÇIKLADI
    Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol, geceye katılan tüm meslektaşlarını selamladı. Irılmazkol selamlama konuşmasının ardından Karaman’da taşıma sektöründeki günümüz sorunları ve çözümüne yönelik açıklamalar yaparak Şoförler Odası Yönetimine de talip olduklarını dile getirdi. Ayrıca çeşitli projelerden de bahseden Irılmazkol, katılımcılardan da alkış topladı.
    BİRLİK VE ÇÖZÜM MESAJI
Başkan Adayı Ali Irılmazkol;
    “Karaman’da taşıma sektörü olarak 25 Şubat’ta seçime gidiyoruz. Bizlerde hizmet için yönetime talibiz. İnşallah Allah nasip eder de seçimleri kazanırsak Mehmet Başkanımdan bayrağı devralmayı diliyoruz. Ve bütün sorunları yönetimle beraber çözmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.
    Ve seçime gidiyoruz. Günlerimiz sayılı kaldı. Gezilerimizi artırdık. Fırsat ve zaman buldukça  bütün herkesle bilgi alışverişinde bulunmak için ortak bir noktada buluştuktan sonra sorunları teker teker çözeceğiz inşallah. Sorunlarımız çok fazla arkadaşlar. Özellikle taşıma sektöründe sorun bitmiyor. Ama artık birlik beraberlik içinde bu sorunları da çözeceğiz. İlk önce yapacak olduğumuz işlerde sektörün sorunlarını ele alacağız.  Yönetimi kurarken de bütün sektörlerden yönetim kurulu üyelerini belirledik. İnşallah bütün yönetimimizdeki arkadaşlarımız bir başkanmış gibi çalışıp bire bir bütün sorunları yerinde çözmeye çalışacağız.”dedi.
    Başkan Irılmazkol, C Plaka, M Plaka, Tırcılar ve Kamyoncuların da sorunlarına değinerek bazı projelerinden de bahsetti. Irılmazkol,
    “İnşallah yapabildiğimiz en güzel çözümü üreteceğiz. Tüm camianın derdi ile dertleneceğiz.  Sorunlarını çözmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Herkesin kendi işini yapmasını sağlayacağız. Birlik ve beraberlik içinde güçlü çözüm odaklı dirayetli bir yönetim anlayışı ile Karaman’da Türkiye’ye örnek bir Şoförler Odası lanse etmek için gerekli çaba ve hakkaniyeti sergileyeceğiz. Bunda da sizlerin güçlü desteği ile mücadelemizi sürdürecek elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen göstereceğiz.”dedi.

Aaday