ŞOFÖRLER ODASI BAŞKAN ADAYI ALİ IRILMAZKOL ZİYARETLERİNİ ARTIRDI

 25 Şubat Pazar günü Olağan Genel Kurula gidecek olan Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odasında Başkan Adayı Ali Irılmazkol, esnaf gezi ve ziyaretlerini artırdı.

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKAN ADAYI ALİ IRILMAZKOL;
 “YENİDEN KAYNAŞAN, DİYALOG HALİNDE OLAN BİR AİLE OLACAĞIZ”

    25 Şubat Pazar günü Olağan Genel Kurula gidecek olan Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odasında Başkan Adayı Ali Irılmazkol, esnaf gezi ve ziyaretlerini artırdı.
    Karaman’da meslektaşlarından hizmet yolunda bu göreve güçlü bir yönetim kadrosu ile talip olduklarını dile getiren Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol, sektörde faaliyet gösteren her esnafı zaman ölçüsünde ziyaret etmeye gayret göstererek sorunları ve çözüm önerilerini anlatıyor.
    “OY PUSULASI TURUNCU”
    Karaman’da taşımacılık sektöründe her bir sorunun farkında olduklarını belirten Başkan Adayı Ali Irılmazkol’un Oda Başkanlığı seçiminde pusula rengi de belirlendi. Buna göre Başkan Adayı Ali Irıllmazkol’a destek verme isteyenler turuncu renkli oy pusulasını işaretleyecek.
    Esnaf gezileri ile sektördeki sorunların yanı sıra kaynaşma birlik beraberlik ve dayanışma örneği de gösteren Başkan Adayı Ali Irılmazkol, 
    “Allah nasip ederse Pazar günü seçime gidiyoruz. Bu anlamda gece gündüz demeden fırsat buldukça yetişebildiğimiz ölçüde üyelerimizi ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. 
    Bizler güçlü bir yönetim kurulu adaylarımızla Karaman Şoförler Odası Başkanlığı Yönetimine talip olduk. Bu anlamda bugüne kadar uzun yıllar bir araya gelmemiş, istişareden uzak, pek çok hizmetten faydalanamayan şoför camiasını yeniden birbiriyle kaynaşmış, diyalog halinde bir aile haline getirmek için kolları sıvadık. 
    Yine bu anlamda camiamıza hizmet etme heyecanım var ise, hiç abartmadan söylüyorum ilk günkü heyecanla ve istekle görevimizi en iyi şekilde birlik ve bütünlük içinde yürütmeyi diliyoruz.”dedi.