Türk Hackerlerin Hollanda'ya Darbesi !

Hollanda'nın Bakan Çavuşoğlu ve Bakan Kaya için yaptığı engellemeden sonra ülkemizin intikamını Türk hackerler aldı.

Hollanda’nın Bakan Çavuşoğlu ve Bakan Kaya için yaptığı engellemeden sonra ülkemizin intikamını Türk hackerler aldı. ‘’ Aslan Neferler Tim’’ adlı hacker grubu bakanların Hollanda’ya alınmaması ve gösteri yapmaması için yaptığı engellemelerin intikamını aldı. Geçtiğimiz günlerde Bakan Mevlüt Çavuşoğlu uçak ile Hollanda’ya giriş yapmak istediğinde engellenmişti. Aynı şekilde Almanya üzerinden Hollanda’ya giriş yapmak isteyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya karşı da engellemeler olmuştu. Bu engellemeler karşısında vatandaşlar farklı şekilde tepkilerini ortaya koydu

Hacker Grubu Sayesinde Hollanda’dan İntikam Alındı

Hollanda’nın yaptığı engellemelerden sonra farklı şekilde tepki veren gruplardan birisi de ‘’Aslan Neferler Tim’’ adlı hacker grubu idi. Grup Hollanda’dan yapılan engellemeler için oldukça etkili bir intikam aldır.  Rotterdam Hava Yolları sitesini hackleyen grup ayrıca açıklamada da bulundu. Yapılan hacklemeden sonra havayolu sitesine giriş yapılamadı. Yapılan girişte ise sitede hatalı bir saya ile karşılaşıldı. Böylece ülkemizin intikamı hacker grubu tarafından alındı.

‘’Aslan Neferler Tim’’ Açıklaması

Hacker grubu bakanların Hollanda’ya inmesi engellendiği için böyle bir hackleme yaptıklarını belirtti. Ayrıca grup açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Madem bakanımız inemedi, Rotterdam'dan da kimse kalkamasın diye vurduk, tüm sistem çöktü. Artık Database hatası veriyor sunucuları, Rotterdam Havayolları'na ulaşılamıyor"  Rotterdam Havayolları sitesine eğiriş yapmak isteyenler hata ile karşılaşarak siteye giriş yapamıyor.

hollanda türkiye arası ilişkiler