Uluslararası Travnik Üniversitesi

​​​​​​​Kariyer hedeflerinizi, yurtdışında bir üniversitede lisans, yüksek lisans ya da doktora eğitimlerini tamamlayarak gerçekleştirmek istiyor ve bunu da en kaliteli eğitim veren ve ekonomik yaşam koşullarına sahip bir ülkede gerçekleştirmek istiyorsanız;

Kariyer hedeflerinizi, yurtdışında bir üniversitede lisans, yüksek lisans ya da doktora eğitimlerini tamamlayarak gerçekleştirmek istiyor ve bunu da en kaliteli eğitim veren ve ekonomik yaşam koşullarına sahip bir ülkede gerçekleştirmek istiyorsanız; Eurostar Yurtdışı Eğitim Danşmanlığı olarak bizlerin aracılığıyla son yılların en popüler üniversitelerinden Bosna Hersek’te bulunan Uluslararası Travnik Üniversitesi tercihi sayesinde, tüm hedeflerinizi en iyi şekilde ulaşabilirsiniz. Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitim programları sunan Uluslararası Travnik Üniversitesi, Avrupa standartlarındaki eğitim kalitesi ve üniversiteden alacak olduğunuz diplomayla sizlere başta Türkiye ve Bosna Hersek olmak üzere tüm Avrupa’da iş fırsatları doğuracaktır.

Uluslararası Travnik Üniversitesi lisans eğitimlerinde sunduğu Türkçe dil desteği sayesinde, sizlerin rahat bir öğrenim hayatı gerçirmenizi sağlamaktadır. Türkçe dil destekli bölümlerden makine, inşaat, mimarlık, hukuk, elektrik bölümlerini tercih edebilir ve en gözde mesleklere sınavsız bir şekilde gireceğiniz Uluslararası Travnik Üniversitesi mezuniyetiyle sahip olabilirsiniz. Mezun olduktan sonra alacağınız Europass Mavi Diploma da hem Türkiye’de hem de Avrupa’da tanınırlığı olan bir diploma olacak. Böylece sizler de iş imkanlarınızı sadece Bosna Hersek ya da Türkiye’de sınırlı tutmayarak tüm Avrupa’ya açılma fırsatını yakalayacaksınız.

Bosna Hersek ve Travnik

Travnik, Bosna Hersek’in Saraybosna şehrine 90 km mesafe bulunan, Osmanlı mimarisinin en yoğun bulunduğu şehirlerden biridir. Pek çok üniversitenin şehirde bulunmasıyla, üniversite şehri olarak adlandırılan Travnik’te yaşam, diğer Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında çok daha ucuzdur. Lisans, yüksek lisans ve doktora programlarına sınavsız geçiş hakkı tanıyan Uluslararası Travnik Üniversitesi tercihinizle, sosyal yaşam giderlerinizden kişisel ihtiyaçlarınıza, yeme- içme masraflarınızdan ulaşım ve kira masraflarınıza kadar pek çok ihtiyacınızı, aylık toplamda 300-400 Euro arası değişen fiyatlarda giderebilirsiniz.

Uluslararası Travnik Üniversitesi yüksek lisans ve doktora programları için sınavsız olarak başvurabileceğiniz bölümler arasında; Yüksek Lisans ve Doktora Bölümleri : İşletme Yönetimi, Muhasebe Finans ve Denetim, Pazarlama ve Ticaret, Bankacılık ve sigortacılık, Eğitim Yönetimi, Hastane ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği, Uluslararası Kamu Hukuku, Ceza Hukuku (Özel) yer almaktadır.

Akademik kariyer hedefleriniz varsa ve kendinize sadece Türkiye’de değil pek çok Avrupa kentinde bulunan üniversitelerde kapı açmak ve bunu da en uygun ancak en kaliteli eğitim veren üniversitelerde gerçekleştirmek istiyorsanız; sınavsız olarak girebileceğiniz Uluslararası Travnik Üniversitesi yüksek lisans ve doktora programlarını tercih etmelisiniz. Tezli ya da tezsiz olarak yapabileceğiniz 1 yıllık yüksek lisans programı için yıllık 4500 Euro ödeyerek, akademik kariyeriniz için en güzel adımı atmış olacaksınız.

Akademisyenlik kariyerinize yurtdışında devam etmek istiyor ya da istediğiniz bölümde sınavsız bir şekilde girebileceğiniz kaliteli bir üniversitede doktora yapmak istiyorsanız da 3 yıllık doktora programına yıllık sadece 5000 Euro ödeyerek, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bunlar ve daha fazla bilgi almak için Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz.