Uzaylılar İle 10 Yıl İçerisinde Temas Kurulacak !

'Tanrıların Arabaları' adlı kitabın yazarı olan Erich von Däniken, uzaylıların 10 yıl içerisinde irtibata geçileceği iddia etti. Däniken, Göbeklitepe ve Kapadokya hakkında da açıklamalarda bulundu.

Tanrıların Arabaları” adlı kitabın yazarı olan Erich von Däniken, uzaylıların 10 yıl içerisinde irtibata geçileceği iddia etti. Däniken, Göbeklitepe ve Kapadokya hakkında da açıklamalarda bulundu.

DW Türkçe’nin sorularını yanıtlayan Däniken, “Bizler onların bir parçasıyız. Onların çocuklarıyız. Bizlerin tam olarak nasıl tepki vereceğini biliyorlar. Eğer birden örneğin bir futbol stadyumunda belirseler hepimiz şok olurduk. Bu gezegende dağılırdık. Bunu önlemek istiyorlar, işte bu yüzden uzaylıları göremiyoruz. Eminim gelecek 10 yıl içinde. Biliyorsunuz ben dünya dışı canlılar ve antik medeniyetler konusunda uzmanım. Binlerce yıl önce buradaydılar. Bunu kanıtlayabilirim. Bu geçmiş zamanda, atalarımıza uzun bir gelecekte dönme sözü verdiler ve bu süre artık neredeyse doldu. Döndüklerinde kendilerini bize yavaş yavaş ama insanlığı şoke etmeden sunacaklar. Onların çocuklarıyız ve ebeveynler her zaman çocuklarının nasıl gelişim gösterdiğini bilmek ister. Bizimle ilgileniyorlar. Dostça. Biliyorsunuz geçmişte dünya dışı canlılar atalarımız tarafından tanrı sanıldılar. Atalarımız bazı tanrıların yer yüzüne indiğine inanıyordu. Ama biz "tanrılar" olmadığını biliyoruz. Sadece tek bir Tanrı var. Binlerce yıl önceki eski yazılar, eski kitaplar hep bize yardım eden tanrılarla dolu. Bize hep yardım ettiler. Bize teknoloji verdiler, edebiyat verdiler, ilk dili verdiler... Yani bizi yok etmeyecekler. Onlar yardımsever canlılar. Onlar zaten buradalar ve bizi izliyorlar. Eğer bizi yok etme arzuları olsaydı binlerce yıldır bunu zaten yaparlardı. Hiçbir zaman yapmadılar.” Şeklinde konuştu.

dünya dışı canlılar