GÜRKAN'DAN ÖĞRENCİLERE MESAJ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 31 Ağustos'ta uzaktan eğitim ile başlayacak olan 2020-2021 eğitim ve öğretim yılını kutlayarak, öğrencilere önemli mesajlar verdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılını kutlayarak şunları söyledi:

“2020-2021 eğitim ve öğretim yılı pandemi tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim ile başlayacak. Sevgili öğrenciler; bir öğretmen; uzun yıllar eğitim camiasının içinde yer alan biri olarak biliyorum ki, okula gitmeyi, öğretmenlerinizi, arkadaşlarınızla aynı sırayı paylaşmayı, okul bahçesinde sohbet etmeyi, teneffüslerde futbol maçı yapmayı çok özlediniz. Eğitim ve öğretim her yaş ve şartta gerçekleştirilebilen bir eylemdir. Uzaktan eğitimle de birçok kazanımlar elde edeceğinize gönülden inanıyorum. Unutmayın sizler bizim umudumuz, geleceğimiz, bu ülkenin gerçek sahibisiniz. Başarıya ulaşmak için sorumluluk duyun, planlı çalışın, kararlı olun ve kendinize güvenin. Sizler dünyada eşi benzeri bulunmayan bir liderin evlatlarısınız. Bu zorlu süreçten de başarıyla çıkacağınıza eminim. Bir belediye başkanı olarak, bir öğretmen olarak sizlerin her zaman yanınızdayım. Umutlu olun. Sağlıklı günlerde tekrar buluşacak, okul koridorlarını sevinç çığlıkları ile dolduracağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılar diliyor, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum”
 

edirne edirne hava durumu edirne haber edirne erikli edirne ilçeleri