HEM AVUKAT, HEM HAYIRSEVER

KARAMAN'ın tanınmış avukatlarından Hüseyin Mutlu, hukuk adına edindiği kazanımların yanı sıra 2020 yılında eğitim adına yaptığı yardım ve bağışlar ile de yerel kamuoyunun beğenisini topluyor.

HEM AVUKAT, HEM HAYIRSEVER
AVUKAT MUTLU’DAN ÖRNEK BAĞIŞLAR
KARAMAN’ın tanınmış avukatlarından Hüseyin Mutlu, hukuk adına edindiği kazanımların yanı sıra 2020 yılında eğitim adına yaptığı yardım ve bağışlar ile de yerel kamuoyunun beğenisini topluyor.
Aynı zamanda siyasetçi bir kimliği de bulunan ve halk yararına hizmet edebilme sevdasını içinde barındırdığı gözlenen Avukat Hüseyin Mutlu, son aylarda İl Merkez ve çeşitli köy okullarında çocukların istifade edebilmesini sağlayacak kütüphane oluşumunda örnek bağışlarda bulunuyor.
Bu tavrı ile hayırsever bir tutum sergileyen Avukat Mutlu, okullarda kütüphane yapılması için de Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile protokol imzalıyor. Mutlu böylece bağış faaliyetini gerçekleştirebilmenin de mutluluğunu yaşıyor.
Son olarak Karaman İl Merkezde İmaret Ortaokulu ve Kılbasan Köy okulunda da kütüphane bağışlarında bulunan Mutlu’nun bu davranışı, yetkililer başta olmak üzere eğitim camiası ve velilerden de takdir görüyor.
Yaptığı bağış ve yardımlarla kamuoyuna örnek olan ve sosyal sorumluluk bilinci içerisinde okulların kütüphanesinin yapımını sağlayan Hüseyin Mutlu bu anlamlı faaliyetlerle ilgili;
“Geleceğin daha iddialı, daha ihtişamlı, daha büyük, daha üretken, sosyal ve ekonomik hayatı daha canlı bir Karaman'ını inşa edecek hiç şüphesiz ki gelecek nesillerdir.
Kötü olaylarla gündem olan değil, başarılarıyla örnek gösterilen bir şehir olmak için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmalıyız.”dedi.
 




hüseyin mutlu hüseyin mutlu avukat hüseyin mutlu karaman karaman hüseyin mutlu