VALİMİZİN 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI

Değerli mesai arkadaşlarım; Bilindiği üzere, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulu'nda 10 Ocak tarihi, 'İdareciler Günü' olarak kabul edilmiştir.

Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle hareket eden, devletimizi temsil sıfatıyla halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını tespit edip, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yapan mülki idare amirlerimiz, yurdumuzun dört bir köşesinde gece gündüz demeden devletine ve milletine hizmet etmeye devam etmektedir. 
 
Büyük fedakârlık ve çalışma azmiyle görev yapan mülki idare amirlerimiz, bu önemli görevi icra ederken, devletimizin varlığını, gücünü, otoritesini ve şefkatini temsil etmekle beraber, vatandaşlarımız arasındaki sevgi ve güven bağlarını da güçlendirmektedir.
 
Bu vesileyle, görevleri başında bulunan tüm mülki idare amirlerimizin, emekli olan meslektaşlarımızın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor, başta Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safıtürk, Vali Recep Yazıcıoğlu olmak üzere ebediyete intikal eden bütün idarecilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.