İMAM DEGİL TÜCCAR ÇIKTI!

Karaman'ın gündemine oturan iddialar, AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk'ün talimatıyla Araboğlu Camii'nde 33 yıl görev yapmış olan İmam İskender Kayhan'ın Ayrancı ilçesine sürüldüğü yönündeki haberlerle başladı. Ancak konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

 

İddialara göre, İmam İskender Kayhan'ın ticari faaliyetlerde bulunduğu ve bu nedenle hakkında soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı. Kayhan'ın tek başına sahibi olduğu iddia edilen Larende Katı Atık Geri Dönüşüm Tesisi Temizlik Tarım Yemek Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited adlı şirketin faaliyetleri, memurlar kanununa aykırı olduğu gerekçesiyle inceleniyor.

Ayrıca, Larende.com Haber Sitesi adına çalışan A.Ç.'nin çeşitli kurumlara sahte fatura kestiği de iddia ediliyor. Bu iddiaların üzerine gelen soruşturma, kamuoyunda endişe ve tartışmalara neden olmuş durumda.

Şimdi gözler, söz konusu iddiaların ne kadarının doğruluğunu yansıttığına ve soruşturmanın sonuçlarına çevrildi. Konuyla ilgili resmi açıklamaların ne zaman yapılacağı ise merakla bekleniyor.

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber vefat edenler karaman haber resimleri