İNSANLIK DERSİ VERDİ

Karaman'da 55 yaşındaki minibüs şoförü Ali Özoğul, içerisinde 20 bin TL değerinde altın ve paraların unutulduğu bir bayan çantası buldu.

BİR AN BİLE DÜŞÜNMEDİ 20 BİN TL’LİK ÇANTAYI TESLİM ETTİ

Karaman’da 55 yaşındaki minibüs şoförü Ali Özoğul, içerisinde 20 bin TL değerinde altın ve paraların unutulduğu bir bayan çantası buldu.

Şoför Özoğul, buduğu çantayı hiç düşünmeden Şoförler Odasına teslim ederek kaybeden bayana ulaştı ve Oda Başkanı ile birlikte teslim etti.

Alınan bilgilere göre Karaman’da 4 ve 5 No’lu Minibüs Kooperatifine bağlı çalışan dolmuş şoförü Ali Özoğul (55), Larende istikametine seyir halinde iken dolmuşa yolcu olarak binen bir bayanın daha sonra çantasını unuttuğunu fark etti. 

İNSANLIK DERSİ VERDİ

İçerisinde 20 bin TL değerinde çeşitli muhteviyatların bulunduğu bayan çantasını gören minibüs şoförü Ali Özoğul, soluğu çanta ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odasında buldu.

Bu durumu Oda Başkanı Cemalettin Özüylasi ile paylaşan Özoğul, daha sonra Oda Başkanı ile birlikte polis ekiplerini bilgilendirdi.

Polis karakoluna kayıp çanta başvurusu da yaptığı öğrenilen bayan, daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odasında çantasına kavuştu. Polis tutanağı ve imzalar eşliğinde parasını minibüs Şoförü Ali Özoğul ve Oda Başkanı Cemalettin Özuylasi’nin elinden teslim alan kadın teşekkür ederek çantasına kavuştu. Şoför Ali Özoğul'un bu tavrı başta Şoförler Odası Başkanlığı olmak üzere tüm kamuyu nezdinde takdir buldu.


minibüs para altın çanta karaman şoför haber