15 Temmuz Video ve Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Milli iradeye sahip çıkarak canı pahasına hain darbe girişimine karşı duran milletimizin, dünyaya demokrasi dersi verdiği 15 Temmuz'un 1. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen '15 Temmuz Fotoğraf ve Video Yarışması' sonuçlandı.

İSTANBUL - 15 Temmuz Derneği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz hain darbi girişiminin 1. Yıldönümü münasebetiyle düzenlediği “15 Temmuz Fotoğraf ve Video Yarışması” sonuçlandı.

15 Temmuz Derneği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yetkililer ile sanatçılar ve sosyal medya uzmanlarının seçici kurulunu oluşturduğu yarışmaya fotoğraf kategorisinde 273 kişi toplam 860 fotoğraf ile video kategorisinde 99 kişi toplam 171 video ile katıldı.

Birinciliğin 10 bin lira, ikinciliğin 7 bin 500 lira, üçüncülüğün ise 5 bin lira ile ödüllendirildiği yarışmanın fotoğraf bölümünde 1. Mustafa Can Koca, 2. Murat Şengül, 3. Fatih Kurt oldu. Video bölümünde ise Süleyman Hilmi Otman 1., Mücahid Eker 2., Tarık Turhan ise 3. oldu.

Her iki dalda 15 Temmuz Derneği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi özel ödüllerinin de verildiği yarışmalarda, 3’er kişi de monsiyon ile ödüllendirildi.

istanbul yarışma