Başkan Dr. Temurci'den taksici esnafına sürpriz ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Atatürk Havalimanı'nda Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret ederek, taksici esnafının sorunlarını dinledi. Başkan Dr. Temurci, Bahçelievler Seçim Koordinasyon Merkezini de (SKM) ziyaret ederek...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Atatürk Havalimanı’nda Taksiciler Kooperatifi’ni ziyaret ederek, taksici esnafının sorunlarını dinledi. Başkan Dr. Temurci, Bahçelievler Seçim Koordinasyon Merkezini de (SKM) ziyaret ederek partililere, “Vatandaşlarımızı Cumhurbaşkanımızın selamı ile arayın” tavsiyesinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Temurci, Atatürk Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı uğurladıktan sonra havalimanındaki Taksiciler Kooperatifini ziyaret etti. Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can ve üyelerinin karşıladığı Başkan Dr. Temurci, burada taksici esnafının sorunlarını dinledi. Müşterilerle yaşanan kısa mesafe sorununu da dinleyen Başkan Temurci, İstanbul’da uygulanmaya başlanan indi-bindi ücreti hakkında da taksici esnafıyla görüştü. Esnafla güncel konuları da değerlendiren Başkan Dr. Temurci daha sonra vedalaşarak kooperatiften ayrıldı.

“Cumhurbaşkanı selamı” tavsiyesi

Taksici esnafının sorunlarını dinlemesinin ardından Başkan Dr. Temurci, Bahçelievler Seçim Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret etti. AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu, ilçe yönetimi ve partililerin karşıladığı Başkan Dr. Temurci, çalışmalar hakkında bilgi aldı. SKM’de kadın kollarını da ziyaret eden Temurci, evlere gidip tek tek konuşmaktan başka çare olmadığını belirterek, evlerde oturup sohbet edilmesi gerektiğini ifade etti. Kadın kolları üyesi bir teşkilat mensubunun Başkan Dr. Temurci’ye, CHP’li bir bayanın evine gidip “evet” için ikna ettiği olayı anlatması, memnuniyetle karşılandı. Ardından SKM’deki diğer birimleri gezen Başkan Selim Temurci, ev sohbetlerinin arttırılması ve vatandaşın kafasındaki soruların çözülmesi gerektiğini belirterek, “Cumhurbaşkanının partiyle ilişiği yok diye bir şey yok. Bu bir referandum ve Cumhurbaşkanlığı sistemini oylayacağız. O yüzden Cumhurbaşkanımızın selamı ile arayın, halkımızın kurucu liderimize olan sevgi ve bağlılığı bizim için çok önemlidir” dedi.

SKM’deki çağrı merkezi ve gençlik kollarını da ziyaret eden Başkan Dr. Temurci, daha sonra yönetim ile hatıra fotoğrafı çekilerek binadan ayrıldı.