Küçükçekmece'de kadınlara özel konser

Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel 'Kadınlara Dair Ezgiler' konulu konser düzenledi. Yüzlerce kadının katıldığı konserde; Sanatçı Güzin Değişmez ve Burcu Karadağ sahne alarak, birbirinden güzel eserleri kadınlar için seslendirdi.

Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel ’Kadınlara Dair Ezgiler’ konulu konser düzenledi. Yüzlerce kadının katıldığı konserde; Sanatçı Güzin Değişmez ve Burcu Karadağ sahne alarak, birbirinden güzel eserleri kadınlar için seslendirdi.

Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınları unutmadı. Günün anlamına ilişkin etkinlikler organize eden Küçükçekmece Belediyesi, ilk olarak ’Kadın Denince’ isimli fotoğraf sergisinin açılışını yaptı. Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Recep Şencan’ın katılımıyla gerçekleşen sergi açılışına kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Açılış sonrasında ise Şencan, davetlilerle birlikte sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı.

Sonrasında ise; sanatçı Güzin Değişmez ve Burcu Karadağ’ın sahne aldığı ’Kadınlara Dair Ezgiler’ konulu konser düzenlendi. Yüzlerce kadının katıldığı konserde Sanatçı Güzin Değişmez ve Burcu Karadağ, birbirinden güzel eserlerini, kadınlar için seslendirdi. Kadınlar da seslendirilen şarkılara eşlik ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü doyasıya eğlenerek kutladı.

"Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum"

Programda konuşan Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Recep Şencan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirterek, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadın hakları konusunda çalışmalar yapılıyor. İlerlemeler var. Fakat; bu de yeterli olduğunu hiçbir şekilde kimse iddia edemeyecektir. Neticede adım adım kadın haklarını, kadınların hak etmiş olduğu gerçek değere kavuşması anlamında 8 Mart güzel ve anlamlı bir gün oluyor. Tabi bugün sadece eziyetleri, üzüntüleri anmayacağız. Bugün, aynı zamanda kadınlarımız için eğlenmeyi de hak ettikleri bir gün. Farklı etkinliklerimiz oluyor. Dün akşam kadınlarımız yönelik etkinlikler vardı. İnşallah 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadınlarımız hak ettiği gerçek değere kavuşacaklar” diye konuştu.

Kadınlara yönelik etkinliklerin çok güzel olduğunu belirten Emel Çelebi, “Bence kadın demek her şey demektir. Kadınlar olmasa hiç kimse zirveye çıkamaz. Bence kadın olmak, anne olmak çok güzel bir duygu. Ben iyi ki de kadın oldum, iyi ki de anneyim. Böyle programlar düzenleyen ve buna vesile olan herkese teşekkür ederim” dedi.