Nedret Selçuker ölümünün 9'uncu yılında anıldı

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen programla 2008 yılında vefat eden radyo ve televizyon alanında Türkiye'nin ilk devlet sanatçısı olan Nedret Selçuker anıldı.

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen programla 2008 yılında vefat eden radyo ve televizyon alanında Türkiye’nin ilk devlet sanatçısı olan Nedret Selçuker anıldı.

2008 yılında vefat eden radyo ve televizyon alanındaki ilk devlet sanatçısı olan Nedret Selçuker, ölümünün 9’uncu Yıl dönümünde Kartal Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte anıldı. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma etkinliğine Nedret Selçuker’in eşi Selma Selçuker, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Yüksel ile Hüsnü Yeşilyurt ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Nedret Selçuker’in eşi Selma Selçuker, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Selma Selçuker’e çiçek taktim eden Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Nedret Selçuker’i anmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti. Kendisini yetiştirmeye başladığında Nedret Selçuker ile karşılaştığını anlatan Yüksel, kendisine büyük saygı duyduğunu aktardı.

Anma programında Nedret Selçuker anısına dostları konser verirken, Nedret Selçuker adına düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenler de anma programında ödüllerine kavuştu.