Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İzmir'e Geldi

İzmir Valiliği (BHİ) Bir dizi program kapsamında İzmir'e gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ı Adnan Menderes Havalimanında Sayın Valimiz Erol Ayyıldız ve eşi Uzm.Dr. Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi, Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'la birlikte karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti tanıtım programının ardından, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin babası, eski Başbakan Yardımcısı merhum Ekrem Pakdemirli'nin mevlidine katılmak için Bornova ilçesindeki Ali Rıza Güven Camisi'ne geldi.
 
Bakan Pakdemirli'nin babası Ekrem ile ablası Ayşe Pakdemirli için okutulan mevlide, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra TBMM Başkanı Sayın Binali Yıldırım, İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Sayın İbrahim Kalın, İzmir milletvekilleri, ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
İkindi namazının ardından gerçekleştirilen mevlitte, cami hoparlörlerinden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da Kur'an-ı Kerim okuduğu duyuldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, cami çıkışında selamladığı vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.
 
Düzenlenen mevlit programının ardından İzmir programını tamamlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çeşitli açılışlar sebebiyle Manisa’ya geçti.