İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve Vali Ayyıldız Yılbaşı Gecesini Güvenlik Güçlerimizle Birlikte Geçirdi.

İzmir Valiliği (BHİ) İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız, yılbaşı gecesi İzmir'deki asayiş denetimlerini yerinde inceleyerek yeni yıla güvenlik güçlerimizle girdi.

Yılbaşı denetimleri kapsamında İzmir’de bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı İzmir Valiliği ziyaretinin ardından Vali Ayyıldız’la Emniyet Müdürlüğüne geçti. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’dan yılbaşı gecesi alınan emniyet tedbirleri ile ilgili brifing aldı. Ardından  İl Göç Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde denetimlerde bulunan Bakan Yardımcısı Çataklı ve Vali Ayyıldız, merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve kurum çalışanlarının yeni yılını kutladı.
 
Yılbaşı gecesindeki son ziyaret noktası ise Menemen Emiralem kontrol noktası oldu. Buradaki güvenlik güçleri bir araya gelen Bakan Yardımcısı Çataklı ve Vali Ayyıldız, yeni yılda görevlerinin başında olan güvenlik görevlilerimizle sohbet ederek onlara tatlı ikram etti. Güvenlik görevlilerinin yeni yılını kutlayan Bakan Yardımcısı Çataklı ve Vali Ayyıldız, burada görevli personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.  
 
Denetimlerin ardından Bakan Yardımcısı Çataklı, Vali Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve Ege Denizi Bölge ve Sahil Güvenlik Komutanı Kd. Alb. Mete Çağlar ile birlikte yeni yılın ilk dakikalarında Konak Meydanı'nda tarihi saat kulesinin önünde  hatıra fotoğrafı çektirmesi ile program son buldu.