Kahramankazan Belediyesinden öğrencilere kırtasiye yardımı

Kahramankazan Belediyesince ilkokul birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunuldu

Kahramankazan Belediyesince ilkokul birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunuldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ilçede 1024 birinci sınıf öğrencisinin okula başladığı belirtildi.

Anne babalarıyla okula gelen minik öğrencilerin törenin ardından öğretmenleri eşliğinde sınıflara alındığı aktarılan açıklamada, öğretmenleri tarafından önceden balonlarla süslenen sınıflara giren küçük öğrenci ve velilerin sıralarının üzerindeki hediye sürprizi ile karşılaştıkları kaydedildi.

Belediye Başkanı Serhat Oğuz da Hamdiye Ünlü İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti, yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere, velilere hayırlı olması temennisinde bulunan Oğuz, "Kahramankazan'ımızda yaklaşık 13 bin 500 öğrencimiz, bin öğretmenimiz ders başı yaptı. Eğitim öğretim yılının ilk gününde yavrularımızın daima yanında olduğumuzu göstermek için birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize kırtasiye seti hediye ettik. Yıllarca öğretmenlik yapmış birisi olarak, benim için apayrı anlam ifade ediyor ama bugün aynı zamanda benim de öğrenciliğimin ilk günü oldu. Doktora eğitimimle alakalı bugün ilk günüm. Yani bugün öğrenme ve öğrencilik heyecanını ben de bu yavrularımla hissediyorum." ifadelerini kullandı.



AA