KALİTE VE GÜVENLE BUGÜNE GELDİ, "NİZAM" 20. ŞUBESİNİ AÇTI

Kentte piliç sektörü deyince akla ilk gelen firmaların başında yer alan,

KALİTE VE GÜVENLE BUGÜNE GELDİ, “NİZAM” 20. ŞUBESİNİ AÇTI

Kentte piliç sektörü deyince akla ilk gelen firmaların başında yer alan Nizam Tavukçuluk, kalite güveni esas alan ticari hayatında bugün, 20. Şubesini Karaman’da hizmete açtı.

20 yıldır Karaman halkının hizmetinde olan Nizam Tavukculuk Ögretmenevi karşısı İstiklal şubesinde yenilenen ve tazelenen yeni vizyonuyla siz halkın hizmetine girdi.

Güler yüzlü ekibiyle birlikte tavuk ve şarküteri grubundaki şok fiyatlarla karaman halkımızı şubelerimize bekliyoruz.

Firma sahibi Ahmet Sonkur’un işletmeciliğini yaptığı Nizam Tavukçuluk 20. Şubesini de açarak beyaz et’in yanı sıra, kırmızı et, sucuk ve şarküteri ürünlerini de satışa sunuyor.

Açılış sebebiyle büyük fiyat indirimi yapan Nizam Tavukculuk yeni şubesiyle müşterilerinin ilgisini çekmeye her yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor. Halkı yeni şubelerine de bekleyen Ahmet Sonkur;

“Karaman halkına 20 farklı şubemizle hizmet vermenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Nizam Tavukçuluk olarak öğretmenevi şubemizde, yenilenen vizyonumuzla hizmete girmiştir. Güzler yüzlü ekibimizle birlikte tavuk ve şarküteri grubundaki şok indirimli fiyatlarda sizleri de bekliyoruz.”dedi.

e-Karaman gazetesi olarak genç, başarılı ve istikrarlı işletmeci Sonkur’u kutlar tüm şubelerinde bol kazanç ve hayırlı işler dileriz. 
 

































nizam tavukçuluk Karaman Şube Ahmet Sonkur Haber Gundem