KARAMAN ANALİG BOCCE TAKIMLARININ HEDEFİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Karaman Anadolu Yıldızlar Lig'i (ANALİG) bocce kız ve erkek takımları Bartın'nda düzenlenecek ANALİG Bocce Türkiye finallerinde Karaman'ı temsil edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Uşak’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Sezonu Bocceyarı final müsabakalarına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bocceantrenörü Abdullah Şimşek eşliğinde hazırlanan Karaman kız ve erkek bocce takımları, erkekler kategorisinde grup üçüncüsü kızlarda ise grup altıncısı olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Karaman ANALİG Bocce kız ve erkek takımları,23-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bartın’da düzenlenecek ANALİG Boccefinallerinde Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

ANALİG erkek güreş takımının ardından bocce takımlarının başarılarıyla da gurur duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Uşak’ta düzenlenen ANALİG Bocce yarı final müsabakalarında dereceye giren kız ve erkek takımlarını tebrik ederek, Bartın’da düzenlenecek Türkiye finallerinde başarılar diledi.

karaman haber karaman habercisi karaman haber gündem karaman haber 70 karaman haber ajans