KARAMAN ATLETİZM TAKIMI BURSA'DAN MADALYALARLA DÖNDÜ

Karaman atletizm takımı Bursa'da düzenlenen Turkcell U14 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası'ndan 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile madalya kürsüsündeki yerini aldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Bursa’da düzenlenen Turkcell U14 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonasına 11 sporcu ile katılan Karaman ekibi, 2 gün süren yarışmaları 1’i altın olmak üzere toplam 5 madalya ile tamamladı. 
58 ilden gelen 986 sporcunun 18 farklı branşta piste çıktığı yarışmalarda Karaman ekibinden Demet Serçeli yüksek atlama branşında altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Yine Karaman ekibi sporcularından Muhemmed Kerem Akkuş 1000 metre de gümüş, 200 metrede bronz madalya kazandı. Yüksek atlamada branşında mücadele eden bir diğer sporcu Oğuzhan Arı ise 5’nci olarak bronz madalyanın sahibi olurken, 4x200 bayrak takımı da yarışmaları 4’ncü sırada tamamladı.
Bursa’da düzenlenen Turkcell U14 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda gelen derecelerden dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, antrenör ve sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. 
 

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajans