KARAMAN ATLETİZM TAKIMI BURSA'DAN MADALYALARLA DÖNDÜ

Karaman atletizm takımı, Bursa'nın ev sahipliğinde düzenlenen Çoklu Branşlar Türkiye Salon Şampiyonası'ndan derecelerle döndü.

Türkiye Atletizm Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Bursa’da düzenlenen Çoklu Branşlar Türkiye Salon Şampiyonasında atletizm antrenörleriMevlüt İnanır ve Zuhal Ulaş eşliğinde 5 sporcu ile mücadele eden Karaman ekibi, 2 gün süren yarışlar sonunda madalya kürsüsünde yer almayı başardı. 
Karaman ekibinden U14 kategorisinde mücadele eden Muhammed Kerem Akkuş Türkiye şampiyonu olurken, Zişan Hakan Türkiye 5’ncisi, Emine Çekceoğlu Türkiye 6’ncısı oldu. Yine Karaman ekibinden büyük erkekler kategorisinde mücadele eden Yasin Ünal ise Türkiye 2’ncisi olarak kariyerine başarılarının bir yenisini daha ekledi. 
Karaman atletizm takımının yeni sezona güzel bir başlangıç yaptığını ve başarılı sonuçları ard arda gelmeye devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Bursa’da düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. 
 

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajansı