KARAMAN BELDE, İLÇE VE İL MERKEZİNDE YAŞAYAN HALKIMIZIN YENİDEN REFAH' I İÇİN GELİYOR!

Yeniden Refah Partisi, Genel Merkez önderliğinde ve Karaman İl Teşkilatı'nın organizasyonuyla, 30 Ocak 2024 tarihinde saat 19.30'da Kent Otel'de bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Karaman'ın il, ilçe meclis üyeleri ile belde, ilçe ve il merkez belediye başkan adayları basın mensuplarına tanıtıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran, partilerinin "Ahlaklı Belediyecilik" anlayışıyla göreve hazır olduğunu ifade ederek, tüm parti teşkilatına ve basın mensuplarına hoş geldiniz dedi.

Ardından konuşan Karaman İl Sorumlusu Eşref Yekdeş, Genel Merkez Bölge Sorumlusu Abdullah Şek ve Genel Merkez MKYK üyesi Mustafa Sarı, açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Gecede il ve ilçe meclis üyeleri tek tek tanıtıldı. Kazım Karabekir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gür, Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Demirbaş, Ayrancı Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükparmaksız ve Sudurağı Belediye Başkan Adayı Muzaffer Arslan da sahne aldı.

Son olarak Karaman Merkez Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş tanıtıldı. Çeliktaş, 1974 yılında Hollanda'da doğduğunu ve yıllarca bağlantıda olduğu Hollanda'daki belediyeciliği gözlemleyerek Karaman'a döndüğünü belirtti. Evli ve üç çocuk annesi olan Çeliktaş, 32 yıldır Karaman'da esnaf olarak faaliyet gösteriyor.

Çeliktaş, "Milli görüşü temsil eden, kadına değer veren Yeniden Refah Partisi teşkilatının içinde olmaktan onur duyuyorum. Yurt dışındaki belediyecilik anlayışını biliyorum, Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan'ın da desteğiyle 'Yeniden Refah' için geliyoruz" dedi.

Diğer belediye başkan adayları da kendi vizyon ve hedeflerini paylaştılar. Akçaşehir Belediye Başkanı Yasin Demirbaş, "Milli Görüş çatısı altında daha güzel yarınlar için Akçaşehir'deki halkımız için biz de varız" derken, Karaman'ın en genç Belediye Başkan Adayı Muzaffer Arslan da hedeflerini ve düsturlarını açıkladı.

Ayrıca, Karaman Ayrancı Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükparmaksız ve Kazım Karabekir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gür'ün de tanıtıldığı gecede, her adayın kısa biyografileri ve hedefleri paylaşıldı. Adaylar, "Ahlaklı Belediyecilik" anlayışıyla sorumluluk alacaklarını vurguladılar.








karaman haber karaman habercisi karaman haber vefat edenler karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajans