KARAMAN BELEDİYESİNDEN, KAÇAK YAPIYA RESMİ HİZMET

Karaman'da bir tarım arazisine düğün salonu inşa ettiği iddia edildi. Söz konusu arazide düğün salonu inşa ediliyor ancak arazinin imar vasfı bilinmiyor, Karaman Belediyesine ait su tankeride, kaçak olarak idda edilen yapıya neden su tankerini gönderdiği dikkat çekti.

Haber merkezimize gelen ihbara göre, Karaman'da Yüzde yüz tarım arazisi olarak geçen alana düğün salonu yaptıkları iddia edildi. Söz konusu arazide düğün salonu inşa ediliyor ancak arazinin imar vasfı bilinmiyor.

Tarım arazisi olarak geçen yere Düğün salonu yapıldığını iddia edenler, defalarca Karaman belediyesine şikayette bulunmalarına rağmen bir cevap alamadıklarını ve yapılan şikayetlere rağmen 2 defa mühürlenen kaçak yapıya Karaman Belediyesine ait Su tankeri'nin söz konusu Düğün Salonuna Su taşıdığını dile getirdiler. Ancak yapı sahipleri belediyenin bu mühürlenme kararını beğenmemiş olacaklar ki bir süre sonra inşaatı yeniden başlattı. Konu tekrar belediyeyi intikal ettirildi ve Belediye ekipleri inşaatı 2.kez mühürledi ve konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu beyan etti.

karaman haber karaman haber defacto karaman habercisi karaman haber - son dakika karaman haber ajans