KARAMAN'DA ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM

Karaman Belediyesi, Şehir Genelinde Yoğun Çalışmalarına Hız Verdi

Karaman Belediyesi, şehrin dört bir yanında altyapı ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye ekipleri, kent genelinde gerçekleştirilen yol yapım, genişletme, orta refüj ve aydınlatma çalışmalarının yanı sıra yeni park yapımı ve çevre düzenlemeleriyle şehri modern ve yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi TOKİ bölgesi ve Urgan Mahallesi'nde gerçekleştirilen yol yapımı, Hamidiye Mahallesi Sanayi Caddesi ve bağlı yollarında yapılan genişletme, kavşak düzenlemeleri, orta refüj ve aydınlatma çalışmaları, İbrahim Öktem Bulvarı ile Sanayi Caddesi arasına bağlantı yolu oluşturulması gibi önemli projeler hayata geçiriliyor.

Ayrıca, Şeyh Şamil, Gevher Hatun ve Yenişehir Mahallesi'nde yeni park alanları oluşturuluyor. Alparslan Türkeş Parkı ve 19 Mayıs Parkı'nda ise yenileme çalışmaları titizlikle sürdürülüyor. Belediye, sadece yeşil alanlara değil, kent estetiğine de önem vererek şehir mobilyalarını parkların dışında uygun görülen alanlara yerleştiriyor.

Karaman Belediye Başkanı [Başkanın Adı], yapılan çalışmaların şehir sakinlerine daha konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sunmayı amaçladığını belirtirken, "Şehrimizin her köşesini kalkındırmak ve modern bir görünüme kavuşturmak için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini ön planda tutarak, altyapı ve üst yapı projelerimizi titizlikle hayata geçiriyoruz" dedi.

Karamanlıların belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda şehirlerinin daha yaşanabilir bir hale gelmesi konusundaki beklentileri büyük. Belediyenin bu yöndeki çabalarıyla şehirdeki gelişmelerin sürmesi bekleniyor.












karaman haber karaman habercisi karaman haber ajansı karaman haber gündem karaman haber larende