KARAMAN'DA HUKUK BÜROSUNA SİLAHLI SALDIRI

Bugün sabah saatlerinde Karaman'ın İmaret Mahallesi'nde bulunan bir hukuk ve danışmanlık bürosuna silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, saldırganın kimliği henüz belirlenemedi.

 Avukat K.T.'nin iş yerine yapılan saldırıda, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından ateş edildi. Saldırganın açtığı ateş sonucunda büronun cam balkonlarına kurşunlar isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak boş kovanları topladı ve şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Avukat K.T.'nin bir dönem Ak Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığı bilgisi de gelenler arasında.

Şu an için saldırının nedeni ve saldırganın kimliği hakkında net bir bilgi bulunmamakla birlikte, polis soruşturmayı genişletiyor ve saldırganı yakalamak için tüm önlemleri alıyor. Kamuoyu bu olayla ilgili detaylı bilgilendirilmeyi bekliyor.




karaman haber karaman haber vefat edenler karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası