KARAMAN'DA ŞOFÖRLER KONGREYE DÜMEN KIRDI

KARAMAN'DA meslek odaları yeni yıla kongre ve seçimlerle girerken, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 23 Ocak Pazar günü yapılacak olan kongreye odaklandı.

Elmaşehir Mahallesinde bulunan Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde 23 Ocak Pazar günü yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri 4 Başkan adayının yarışması bekleniyor.

Başkan ve Başkan adayı Cemalettin Canuylasi’nin yanı sıra, seçimlere Ali Irılmazkol, Nurettin Kuş ve Mehmet Ali Taş’ın listeleri kongrede meslek odası üyelerinin takdirine sunulacak.


Başkan adayları seçim kampanyalarını başta sosyal medya olmak üzere reklam ve afiş çalışmaları ile de yürütürken, mevcut yönetim yapılan hizmet ve projelerini, başkan adayları da seçim vaatlerini üyeleriyle paylaşıyor. Kongreye katılımın yüksek olması bekleniyor. Kongre, Başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi, Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, Denetim kurulu raporunun okunması ve müzakeresi, Bilanço,  gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresinin ardından Yönetim kurulu ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası sonrası seçimlerle tamamlanacak.

karaman şoförler odası karaman şoförler odası başkanı karaman şoförler cemiyeti otoparkı