KARAMAN FK, DEPLASMANDA SARIYER'E YENİLDİ

Karaman Futbol Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'un 22. haftasında deplasmanda Sarıyer'e konuk oldu.

Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Enver Aydın hakemliğinde gerçekleşti. Karaman FK, Sarıyer karşısında 2-0 mağlup olarak önemli bir deplasman kaybı yaşadı.

Karamanoğulları Taraftar Grubu, takımlarını yalnız bırakmayarak deplasmanda büyük destek sağladı. Ancak, Sarıyer karşısında alınan mağlubiyet taraftarları üzdü.

Maça Hayrullah, Alper, Mete, Furkan, Anıl A, Erdem, Kadir, Ömer, İbrahim, A. Gözütok ve Artun ilk 11'i ile çıkan Karaman FK, maçın ilk yarısında her iki takımın da dengeli bir oyun sergilediği bir mücadeleye sahne oldu.

Sarıyer, 40. dakikada kazandığı penaltı atışını Hakan Özmert'in ayağından filelere göndererek 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında ise Saruhan Fındıkcı'nın kaydettiği golle Sarıyer, soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında Karaman FK, zaman zaman Sarıyer kalesini zorlasa da beklediği golü bulamadı. Mücadele, 2-0'lık Sarıyer üstünlüğüyle sona erdi.

Temsilcimiz Karaman FK, 31 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'te Yeni Karaman Stadyumu'nda Düzcespor ile karşılaşacak. Karaman FK, bu mücadelede kaybettiği puanları telafi etmek ve taraftarına galibiyet hediye etmek için sahaya çıkacak.




karaman haber karaman habercisi karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajans karaman haberler son dakika