KARAMAN FK YÖNETİMİNDEN SÜPER KUPA FINALİ AÇIKLAMASI

Karaman Futbol Kulübü, dün gerçekleştirilmesi planlanan ancak Suudi Arabistan yönetimi tarafından yaşanan sıkıntılar nedeniyle ertelenen Süper Kupa finali ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı.

Karaman Futbol Kulübü, dün gerçekleştirilmesi planlanan ancak Suudi Arabistan yönetimi tarafından yaşanan sıkıntılar nedeniyle ertelenen Süper Kupa finali ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı. Yönetim, "Kapımız Açıktır Girene, Soframız Helaldir Yiyene!" anlayışıyla taraftarlarına seslendi.

Açıklamada, Cumhuriyetimizin 100. yılında oynanacak Süper Kupa finalinin, uygun bir tarihte, Atatürk'ün Ata Yurdu'nda, Türkiye'nin en yeni stadında oynanmak üzere planlandığı hatırlatıldı. Ancak, Suudi Arabistan yönetimi tarafından yaşanan sıkıntılar nedeniyle maçın dün gerçekleşemediği ve bu durumun tüm futbolseverleri üzdüğü ifade edildi.

Yönetim, Türk futbolseverlerinden gelen yoğun destek için teşekkür ederken, Süper Kupa finalinin yeni bir tarih için planlandığını belirtti. Kulüp, bütün Türk Halkını, bayraklarıyla beraber Türk Dilinin Başkenti Karaman'a, bu unutulmaz anı birlikte yaşamaya davet etti.

Karaman Futbol Kulübü, "Kapımız Açık, Soframız Helal" duygusuyla taraftarlarını bekliyor ve Süper Kupa finali için oluşturulan bu özel anı birlikte kutlamaya davet ediyor.

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber ajansı karaman haber gündem