KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ, EVİNDE BELEDİYE DERİNCE SPOR'U 2-0 MAĞLUP ETTİ

Karaman Futbol Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'un 27. haftasında kendi sahasında Belediye Derince Spor'u ağırladı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Yeni Karaman Stadyumu'nda gerçekleşen müsabakaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, her iki takımın da kalecileri etkili performanslar sergiledi. 25. dakikada Karaman FK'dan Alper'in ceza sahası dışından şutunda kaleci topu uzaklaştırırken, Derince Spor'un Alperen'in vuruşunda da kaleci Hayrullah başarılı bir kurtarış yaparak skoru korudu.

İkinci yarıya hızlı başlayan Karaman FK, 47. dakikada Erdem'in kaleye gönderdiği şut sonrası Erdem'in korner atışında ağları havalandırmasıyla 1-0 öne geçti. Derince Spor'un 58. dakikadaki üst direğe takılan şutuyla tehlike yarattığı anlarda kaleci Hayrullah yine önemli bir kurtarış yaptı.

Mücadelenin 80. dakikasında Derince Spor'dan Taha'nın rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kart görmesiyle zorlu bir döneme giren konuk ekip, dezavantajlı bir duruma düştü. Son dakikalarda baskısını artıran Karaman FK, 90. dakikada Ahmet'in ortasını iyi değerlendiren Polat'ın golüyle skoru 2-0 yaptı ve maçı bu skorla tamamladı.

Karaman FK'nın bu galibiyetiyle üst üste aldığı başarılı sonuçlar devam ederken, Belediye Derince Spor ise deplasmandan puansız ayrılarak önemli bir kayıp yaşadı.











karaman fk karaman hava durumu karaman haber karaman karaman gündem