KARAMAN'I BAL LİGİNDE TEMSİL EDECEK TAKIM BELİRLENDİ

Vali Işık Bal Ligi Kura Törenine Katıldı.

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Bal Liginde ilimizi temsil edecek olan takımın seçileceği kura törenine katıldı.

21 Ağustos Cuma günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan programa, Vali Mehmet Alpaslan Işık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Türkiye Futbol Federasyonu Karaman İl Temsilcisi Ferhat Koç ile Karaman ASKF Başkan Vekili Gökşen Sade ve kulüp yöneticileri katıldı.

Kura çekiminden önce bir konuşma yapan Vali Işık, “hangi takımımız olursa olsun Karaman’ı en güzel şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum takımımıza Valilik Olarak ve Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz olarak her türlü desteği vereceğimizi şimdiden belirtmek istiyorum hayırlı olsun diyorum dedi.

Ardından Karaman 1. Amatör Küme mücadele eden takımlardan Kılbasan Karadağspor, Kazımkarabekir Belediyespor ile Sudurağı Gençlerbirliğispor’un katıldığı kura çekme töreninde kura çekimlerini Vali Işık yaptı, kura çekimlerinin ardından ilimizi Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2020-2021 sezonunda temsil edecek olan takım Sudurağı Gençlerbirliğispor oldu.

Törene katılan Kulüp Başkanlarını tebrik eden Vali Işık, başarılar diledi.

Kura törenin ardından Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Bebek’i ziyaret eden Vali Işık kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

bal lig karaman haber spor