KARAMAN'IN İSTİHDAM OCAĞI ANI BİSKÜVİ 25 YAŞINDA

Karaman'ın köklü firmalarından dev sanayi kuruluşu ANI Bisküvi A.Ş 25. Yılına girmenin haklı gururunu yaşıyor.

Özen Medya Grubu İmtiyaz sahibi Hasan Erkin Özen, Anı Bisküvi Yönetimini tebrik ederek;

"Karaman’da 40 işçi ile bisküvi üretimine başlayan şirket, bugün, kapasitesini 1500 artırarak şehirde adeta istihdam ocağı olmuştur.

Karaman’da gıda sektörünün üreten lokomotiflerinden Anı Bisküvi, 1995 yılından bugüne bisküvi üretimiyle başladığı şirketini sürekli yatırım modelleri ile büyütmeyi başardı.

Anı Bisküvi,  1997, 2000, 2008, 2009, 2010, 2011 ve 2012 yıllarında İstanbul Sanayi Odasınca yayınlanan Türkiye'nin ikinci 500 büyük firması arsında yer almış ardından 2013- 2014 yıllarında ise Türkiye’nin ilk 500 büyük firma arasına girme başarısını göstermiştir.

Fabrika, dünya ülkelerine yaptığı ihracatıyla Karaman'da en çok ihracat yapan şirketler sıralamasında yıllar itibarı ile de 1. sıraya yükselme başarısı göstermiştir. 

Bünyesinde bisküvinin yanı sıra, kek, çikolat, gofret, kraker, marshmallow, şeker,  fındık kreması ve 2010 yılında yeni bir hat ekleyerek kakao kremalı mozaik bisküvi, fındık pasta ve çikolata damlalı bisküvi hatlarıyla ürün yelpazesine dâhil etmiştir. 

Dev firmanın yine, 2015 yılında kremalı bisküvi ürünleri yurt dışından en son model tam otomatik yeni bir tesisi devreye girmiştir.

Gıda sektöründe tüm dünya tarafından kabul edilen, gıda güvenliği ve sağlığa uygunluk konusunda son nokta olan ve HACCP disiplinini de içeren ISO 22000 kalite belgesi ve bünyesine ve helal gıda üretim belgesini de katan Anı Bisküvi A.Ş’yi tebrik eder 25. yılını kutlarız."dedi.

Teknoloji çağında sürekli gıda sektörünün en güvenilen kuruluşları arasında yer alan Anı Bisküvi A.Ş, bu güveni çalışanları ile elde ederken, Anı markalı ürünler yurt dışı ve yurt dışı pazarda güvenle tüketilmektedir.

Anı Bisküvi Anonim Şirketi adına açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın; 

“Şirket yönetimi olarak sizlerle karşılıklı güven, doğruluk samimi dostluk içeren sevgiye dayanan işbirliğimiz ile varlığımızı ve yatırımcı faaliyetlerimizi 25 yıldır sürdürmenin gururunu yaşıyoruz.”diyerek 25. Yılına girmenin de gururunu yaşadıklarını dile getirdi.
 

ani bisküvi karaman haber 25.yıl